Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Klinika i ove godine na Festivalu zdravlja

festival zdravlja

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ učestvovala je i ove godine na Festivalu zdravlja koji je održan 8. juna 2024. godine u Domu vojske Srbije.

Ove godine akcenat smo stavili na otvaranje još jednog Centra za mentalno zdravlje u zajednici, na opštini Stari grad, u Vlajkovićevoj 23. Pomoć građanima u Centru pruža multidisciplinarni tim stručnjaka naše Klinike.

Svako ulaganje i aktivnosti u cilju očuvanja i unapređenja mentalnog zdravlja i dobrobiti pojedinca važno je za očuvanja mentalnog zdravlja cele nacije. Pravovremenim prepoznavanjem problema i odgovarajućim pristupom može se smanjiti rizik ili sprečiti razvoj poremećaja.

festival zdravlja

Zainteresovani posetioci bili su u prilici da razgovaraju sa našim stručnjacima o svojim i problemima svojih najbližih, da urade skrining na depresiju, anksioznosti, i da dobiju savete o unapređenju mentalnog zdravlja. Delili smo edukativni materijal o najčešćim mentalnim oboljenjima, a veliku pažnju privukla je izložba radova naših pacijenata Dnevne bolnice.

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.