Reč direktora

facebook  instagram

Reč direktora

Poštovani posetioci naše veb-stranice,

Klinika za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević” radi u kontinuitetu od 03. marta 1861. godine na poboljšanju mentalnog zdravlja osoba kojima je potrebna pomoć - bez obzira na pol, etničku pripadnost, rasu, religiju, opredeljenje, obrazovni nivo i socijalni status.

Naš dugoročni cilj je da u skladu sa etičkim principima, integrativnim i multidisciplinarnim pristupom lečimo i preveniramo mentalne poremećaje i unapređujemo mentalno zdravlje.

Poštovanjem iskustvenih i uvođenjem savremenih metoda lečenja, smanjili smo dužinu bolničkog lečenja i skratili period odvajanja naših pacijenata od porodice i društvene zajednice - a shodno tome, povećali smo i povećavamo broj usluga uz razvijanje programa reintegracije i resocijalizacije.

Naše osoblje će učiniti sve da svojim znanjem, visokim profesionalnim standardima, iskustvom i brigom, uz vaš trud i saradnju, pomogne poboljšanju mentalnog zdravlja.

VD direktora Klinike
prof. dr Ivana Stašević Karličić

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.