Misija i vizija Klinike

facebook  instagram

Misija i vizija Klinike

MISIJA KLINIKE

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ radi u kontinuitetu od 03. marta 1861. godine na poboljšanju mentalnog zdravlja osoba kojima je pomoć potrebna - bez obzira na starost, pol, etničku pripadnost, rasu, religiju, opredeljenje, obrazovni nivo i socijalni status. Naš dugoročni cilj je da, u skladu sa etičkim principima, integrativnim i multidisciplinarnim pristupom lečimo i preveniramo mentalne poremećaje, unapređujemo i promovišemo mentalno zdravlje.

VIZIJA KLINIKE

Poštovanjem iskustvenih i uvođenjem savremenih metoda lečenja smanjujemo dužinu bolničkog lečenja do nivoa evropskih standarda, čime ćemo skratiti vreme odvajanja naših pacijenata od porodice i društvene zajednice, a shodno tome ćemo povećati broj usluga, uz razvijanje programa reintegracije i resocijalizacije. Naše osoblje će učiniti sve da svojim znanjem, visoko profesionalnim standardima, iskustvom i brigom, uz trud i saradnju psihijatrijskih pacijenata, njihovih porodica i društvene zajednice, pomogne u sveopštem poboljšanju mentalnog zdravlja.

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.