Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević” obeležila je danas Krsnu slavu - Sv. Nektarija Eginskog

krsna slava

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ obeležila je danas Krsnu slavu, Sv. Nektarija Eginskog. Vladika Petar, vikarni episkop toplički i vikar patrijarha Porfirija je svečano, i u sasluženju sveštenika Vaznesenjske crkve, prerezao slavski kolač i osveštao slavsko žito.

Direktor Klinike i domaćin slave dr Nenad Bjelica, pozdravio je uvažene goste, prijatelje i sve zaposlene, izraživši zadovoljstvo da može da podeli sa svima ovako veliku radost što smo u ovolikom broju za slavskom trpezom. A posebna nam je čast što su danas sa nama predsednik Hilandarskog lekarskog društva, državni sekretari Ministarstva zdravlja, predstavnici pravosuđa, naši dragi učitelji, profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu, rukovodioci i direktori brojnih zdravstvenih ustanova.

Želim da sa svima Vama podelim osećaj mira koji je nastupio nakon obreda, jer mir je ono što nam je svima najpotrebnije, i mir i jeste ono što su naši pacijenti došli da traže od nas. Takođe želim da se pred našim gostima pohvalim da smo svi mi zajedno u ovoj sali, u prethodnih nekoliko meseci, uspeli da postanemo bogatiji za više od 90 novih radnika svih profila, osveženom i umivenom Padinskom Skelom, što i pacijenti danas obeduju slavski ručak u novoj trpezariji, zbog ponovnog otvaranja Dnevne bolnice Padinskoj Skeli i Odeljenja za adolescente u Beogradu.

I kada Vas sve zajedno ovde vidim, vidim da smo sve bliži našoj ideji i snu da sledeće godine, uz božju pomoć, proslavimo slavu u novoj zgradi Klinike, na ovom mestu.

Neka nam je srećna i bogom blagoslovena slava Sv. Nektarija Eginskog i da još mnogo godina proslavljamo na ovom mestu u miru, zdravlju i razumevanju.

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

krsna slava

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.