Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Klinika i ove godine na Prolećnom Festivalu zdravlja „Prevencija je najbolji lek“

festival zdravlja

Prolećni Festival zdravlja održan je 25. maja 2023. godine u Domu vojske Srbije, pod sloganom „Prevencija je najbolji lek“. Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ učestvovala je na ovoj tradicionalnoj manifestaciji u cilju promovisanja važnosti očuvanja mentalnog zdravlja stanovništva i kako bi ukazala na značaj koje ono ima za celokupni razvoj društva.

festival zdravlja

Zainteresovani posetioci bili su u prilici da razgovaraju sa našim stručnjacima o svojim i problemima svojih najbližih, da urade skrining na depresiju, anksioznosti i da dobiju savete o unapređenju mentalnog zdravlja. Delili smo edukativni materijal o najčešćim mentalnim oboljenjima, a veliku pažnju privukla je naša mobilna aplikacija UVEK UZ TEBE, jedinstvena u našoj zemlji, kreirana kako bismo učinili dostupnom psihološku podršku i pomoć u svakom trenutku i na svakom mestu.

festival zdravlja

Takođe, predavanje na temu „Stres i poremećaji povezni sa stresom – Kako se boriti?“ ispred naše Klinike održala je dr Aleksandra Dutina, spec. psihijatrije.

festival zdravlja

festival zdravlja

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.