Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

49. REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KLUBA ANTIALKOHOLIČARA I APSTINENATA „SKELA“

Redovna godišnja skupština Kluba antialkoholičara i apsteinenata “Skela”, koji u okviru naše Klinike postoji već 49 godina, održana je 29.04.2023. godine u prostorijama sale Dnevne bolnice Klinike. Skupštinu su otvorili terapeuti Kluba zajedno sa predsednikom i sekretarom Kluba, a učestvovali su i predstavnici klubova “Palmotićeva”, “Gornjačka”, “Vršačka kula” i sa Vojnomedicinske akademije.

Nakon uvodnih reči dobrodošlice, sekretar KLA Gorica Mladenović pročitala je godišnji izveštaj rada Kluba, sa akcentom na teme koje su obrađivane u periodu od prethodne skupštine do danas, i svojim viđenjem značaja rada Kluba. Takođe, osvrnula se i na važnost međusobne saradnje klubova širom zemlje u okviru Zajednice klubova lečenih alkoholičara i apstinenata.

Rad na temu “Alkoholizam kod žena” prezentovale su Olivera Džunić, spec. medicinske psihologije-porodični psihoterapeut i Anđa Marinković, spec. pedagog-porodični psihoterapeut, nakon čega je usledila i diskusija, gde su se prisutni aktivno uključili u razgovor o datoj temi. Potom su dodeljene zahvalnice i priznanja članovima Kluba za uspešnost u apstinenciji i istrajnost.

49 rgskss skela

49 rgskss skela

Na kraju programa članovi KLA su izveli Španski ples i recital, nakon čega je upriličen koktel.

Ovim putem bismo posebno želeli da istaknemo posvećenost svih prisutnih članova i terapeuta Kluba Snežane Simović i Anđe Marinković, u sveobuhvatnom i kontnuiranom radu u Klubu, kao i značajan doprinos u realizaciji skupštine socijalne radnice Jovane Kukrike, koja je dala poseban osvrt na centralnu temu iz aspekta rada na kliničkim odeljenjima.

Tim terapeuta Kluba AA „Skela“

Snežana Simović Draganić, dipl. soc. radnik - porodični psihoterapeut
Anđa Marinković, dipl. spec. pedagog - porodični psihoterapeut

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.