Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Festival mentalnog zdravlja

festival mentalnog zdravlja

Festival mentalnog zdravlja održan je 18. juna 2022. na Trgu Republike u Beogradu, u sklopu aktivnosti koje je Klinika organizovala tokom JUNA - Nacionalnog meseca mentalnog zdravlja u Republici Srbiji.

festival mentalnog zdravlja

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ organizovala je ovu manifestaciju sa ciljem da promoviše mentalno zdravlje i ukaže na važnost razumevanja problema mentalnog zdravlja i značaj koje ono ima za celokupni razvoj društva.

festival mentalnog zdravlja

Zainteresovani posetioci bili su u prilici da razgovaraju sa našim stručnjacima o svojim i problemima svojih najbližih, da urade skrining na depresiju, anksioznost i depresiju i dobiju savete o unapređenju mentalnog zdravlja.

festival mentalnog zdravlja

Delili smo i edukativni materijal – brošure o najčešćim mentalnim oboljenjima. Pridružile su nam se i nevladine organizacije koje se bave mentalnim zdravljem.

festival mentalnog zdravlja

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.