Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Obaveštenje svim zaposlenima Klinike

Poštovani zaposleni,

Danas je tačno dva meseca od kada je u Republici Srbiji registrovan prvi pacijent zaražen novim korona virusom. Za sve to vreme, a zahvaljujući neverovatnoj požrtvovanosti, odgovornosti i solidarnosti svih zaposlenih u Klinici, sa ponosom ističem da smo pored osnovnog zadatka zaštite mentalnog zdravlja naših pacijenata izvršili i sada prioritetni - uspešno smo se suprotstavili epidemiji COVID-19.

U skladu sa indikacijama i preporukama Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" i Ministarstva zdravlja RS, a u stalnoj saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje Beograd, Klinika je do danas uputila na testiranje šest pacijenata i sedam zaposlenih. U vezi sa tim, do današnjeg dana u Klinici nije zaražen nijedan pacijent, niti zaposleni.

Naše napore prepoznali su i gradjani koji svakodnevno prate naše aktivnosti i shvataju značaj svakog pojedinca koji je zaposlen u Klinici. U tom smislu, Klinika je primila donaciju od pravnog lica Sterling d.o.o. iz Beograda (detalji o donaciji se mogu pronaći na zvaničnom sajtu Klinike), sa namerom da se svakom zaposlenom pojedinačno zahvali za uložene napore u doprinosu zaštite javnog zdravlja nacije.

U to ime Uprava Klinike Vam se još jednom zahvaljuje i sa posebnim zadovoljstvom vam prosledjuje izraz zahvalnosti gradjana koji su prepoznali vaše napore i rezultate.

Srdačan pozdrav,

v.d. direktora Klinike:
doc. dr Ivana Stašević Karličić

u Beogradu, dana 06.05.2020. godine

Saopštenje (.PDF)

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.