Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Poseta delegacije psihijatrijske bolnice „Sveti Ivan“ iz Zagreba

poseta sveti ivan

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ imala je čast i zadovoljstvo da ugosti delegaciju Psihijatrijske bolnice „Sveti Ivan“ iz Zagreba. Delegaciju iz Zagreba činili su direktor bolnice, prof. dr Igor Filipčić, zamenik direktora, doc. dr Vladimir Grošić, načelnica Dnevne bolnice za nepsihotične poremećaje II, dr sc. med. Sandra Kocijan Lovko i Marija Zelenika, sekretarica direktora.

poseta sveti ivan

Kolege iz Hrvatske su se, kroz srdačan razgovor sa upravom i zaposlenima, upoznali sa organizacijom i procesom rada u Klinici, obišli Urgentnu psihijatrijsku službu, odeljenja za akutna stanja i bolesti u Sektoru Beograd, odeljenja za hronična stanja i bolesti, kao i Dnevnu bolnicu u Sektoru Padinska Skela.

poseta sveti ivan

Potpisan je Sporazum o naučnoj saradnji u smislu zajedničkog učešća u evropskoj multicentričnoj studiji koja se odnosi na somatske bolesti osoba sa shizofrenijom.

poseta sveti ivan

Pored toga, v.d. direktora Klinike, doc. dr Ivana Stašević Karličić i prof. dr Igor Filipčić dogovorili su nastavak stručne i naučne saradnje, a kolegama iz Zagreba još jednom zahvaljujemo na poseti i razmeni iskustava naše dve velike psihijatrijske zdravstvene ustanove.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.