Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Prvi Kongres lekara Kosova i Metohije

prvi kongres lekara kim

Medicinski fakultet Univerziteta u Prištini (sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici)

Predstavnici Klinike su u periodu od 29.11. do 01.12.2019. godine prisustvovali Prvom Kongresu lekara Kosova i Metohije, u organizaciji Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini (sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici), a čija je naučno-nastavna baza Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Kongres je organizovan povodom velikog jubileja fakulteta - 50 godina od njegovog osnivanja.

prvi kongres lekara kim

Govor dekana, prof. dr Tatjane Novaković na Svečanoj akademiji Kongresa

Preko 70 eminentnih predavača po pozivu iz zemlje i regiona, skoro 150 poster prezentacija, veliki broj radionica, okruglih stolova, promocije knjiga i sl. obeležili su dva dana Kongresa, na kome je 29.12.2019. godine organizovana i Svečana akademija u Domu kulture „Trepča“ u Zvečanu. U naučnom delu programa aktivno su učestvovali i naši zaposleni: doc. dr Vladan Đorđević - pomoćnik direktora za naučno-istraživačku, obrazovnu i publicističku delatnost, dr Milena Stašević - upravnik Službe za urgentnu psihijatriju, dr Aleksandra Dutina - načelnik „M“ odeljenja i šef Kabineta za kontinuiranu medicinsku edukaciju lekara i dr Miloš Marković - koordinator za kliničke studije.

prvi kongres lekara kim

Zaposleni Klinike ispred Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini (sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici)

Ovom prilikom se zahvaljujemo fakultetu i dekanu, prof. dr Tatjani Novaković, na srdačnom dočeku, kao i bogatom naučnom i kulturnom programu Kongresa. Klinika će i u narednom periodu podržavati i aktivno učestvovati na svim manifestacijama u organizaciji Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini (sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici).

prvi kongres lekara kim

Zaposleni Klinike sa dekanom, prof. dr Tatjanom Novaković, na svečanoj proslavi Kongresa

prvi kongres lekara kim

Zaposleni Klinike sa prodekanom za nastavu, doc. dr Nenadom Miloševićem, i šefom katedre za neuropsihijatriju, doc. dr Mirjanom Stojanović Tasić

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.