Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Svetski dan prevencije samoubistva 10. septembar

sdps

Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević”, u saradnji sa Gradskom upravom Grada Beograda i Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, obeležila je na Trgu republike 10. septembar - Svetski dan prevencije samoubistva.

Ovogodišnja tema Svetske zdravstvene organizacije je bila „Mnoga lica, mnoga mesta - prevencija samoubistva širom sveta”, kojom se želi skrenuti pažnja na značaj individualnih razlika u strukturi ličnosti i značaj koje ima samo okruženje na samoubistvo.

Zainteresovani građani su imali priliku da razgovaraju sa lekarima, zdravstvenim saradnicima i medicinskim sestrama, stručnjacima iz oblasti mentalnog zdravlja, da izvrše skrining na najčešće mentalne poremećaje koji vode ka suicidalnom riziku i dobiju savete o unapređenju svog mentalnog zdravlja.

sdps

Klinika će, kao i do sada, nastaviti sa javno-zdravstvenim kampanjama u cilju unapređenja mentalnog zdravlja stanovništva naše zemlje.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.