Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Prva akreditovana psihijatrijska zdravstvena ustanova na teritoriji Republike Srbije

Са великим задовољством обавештавамо наше кориснике и сараднике да је Агенцији за акредитацију здравствених установа Републике Србије доставила нашој Клиници Завршни извештај о акредитацији. На основу процентуалне заступљености добијених оцена, директор Агенције донео је решење о акредитацији Клинике за психијатријске болести „Др Лаза Лазаревић“ Београд на максимални период од 7 година у првом циклусу акредитационог поступка.

Завршни извешај о акредитацији садржи све релевантне информације о Клиници, податке о поступку самооцењивања, спољашњег оцењивања, све оцене, као и будући акредитацијски статус наше установе.

Акредитацијска посета спољашњих оцењивача је почела 02.06.2019. године и трајала је два дана. У процес спољашњег оцењивања било је укључено пет спољашњих оцењивача. Од укупног броја оцењених критеријума (451), чак 329 (72,95%) је оцењено максималним оценама.

Клиника ће континуирано наставити са унапређењем квалитета пружања здравствене заштите и у наредном периоду, без обзира на акредитацију, како би својим корисницима обезбедила највише могуће стандарде лечења и рехабилитације.

akreditacija

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.