Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Klub antialkoholičara "Skela" - 44 godine uspešnog rada

Klub antialkoholičara „Skela“ je 21.04.2018. godine obeležio veliki i značajan jubilej – 44 godine osnivanja i rada. Godišnja skupština kojoj su prisustvovali predstavnici 9 klubova iz cele Srbije održana je u svečanoj Sali Dnevne bolnice Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Skup su podržali pomoćnik direktora Klinike Snežana Simović Draganić, master soc. politike, terapeuti Kluba lečenih alkoholičara „VMA“ sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu i Socioterapijskog kluba lečenih alkoholičara „Palmotićeva“ sa Instituta za mentalno zdravlje u Beogradu, prof. dr Milana Ljubičić sa Filozofskog fakulteta u Beogradu, kao i naš stalni saradnik dr Borjana Savić, spec. psihijatrije.

Jelena Janković, master soc. rada i terapeut na edukaciji, održala je predavanje na temu „Specifičnosti pijenja alkohola u populaciji mladih“, čime je i otvorena diskusija sa posebnim akcentom na značaj klubova u lečenju bolesti zavisnosti, održavanju apstinencije i promeni životnih obrazaca. U skladu sa dogogodišnjom tradicijom našeg kluba, apstinentima su dodeljena priznanja i diplome, uz podsećanje da je aktivno učešće članova u klubovima neophodno radi postizanja ciljeva lečenja, kao i pružanje podrške i pomoći novopridošlim članovima kluba.

Tim terapeuta Kluba AA „Skela“ čine:
Danica Tošanović Janković, dipl. soc. radnik, spec. rehabilitacije i socioterapije, porodični terapeut
Maja Milojević Ristović, dipl. soc. radnik, porodični terapeut
Jelena Janković, master soc. rada, terapeut na edukaciji

Podsetili smo se da entuzijazmom tima i aktivnim učešćem stručnjaka u detekciji i motivisanju pacijenata za nastavak lečenja u klubovima možemo održati kvalitet rada na visokom nivou i obezbediti kontinuitet u radu sa pacijentima zavisnicima.

Terapeuti Kluba AA „Skela“

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.