Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

XVI Jesenji Festival zdravlja Beograd

„Hrabro po zdravlje“

festival zdravlja

XVI Jesenji Festival zdravlja održan je 2. i 3. novembra 2017. u Domu vojske Srbije pod sloganom „Hrabro po zdravlje“. Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ učestovala je na ovoj manifestaciji sa ciljem da promoviše mentalno zdravlje u zajednici i ukaže na važnost razumevanja problema mentalnog zdravlja i značaj koje ono ima za celokupni razvoj društva. Tim povodom emitovan je promotivni film naše klinike o problemima sa kojima se svakodnevno susreću oboleli od nekog mentalnog poremećaja.

festival zdravlja

Zainteresovani posetioci bili su u prilici da se konsultuju sa našim stručnjacima o svojim i problemima svojih najbližih, da urade skrining na depresiju, anksioznost i depresiju i dobiju savete o unapređenju mentalnog zdravlja.

festival zdravlja

festival zdravlja

Ispred naše klinike predavanja na temu unapređenja mentalnog zdravlja i značaja mentalnih poremećaja održale su Zorana Filipović, spec. med. psihologije i dr Sanja Kaluđerović, spec. neuropsihijatrije.

Veliku pažnju privukli su izloženi radovi pacijenata naše dnevne bolnice, koje su građani rado razgledali i kupovali. Sredstva prikupljena od prodaje biće iskorišćena za kupovinu novog materijala za radnu terapiju pacijenata Dnevne bolnice.

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

festival zdravlja

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.