Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Vaša lepa reč nas čini još boljim!

U našem svakodnevnom radu susrećemo se sa predrasudama koje psihijatrija nepravedno nosi sa sobom, a koje su uglavnom posledica straha od ove grane medicine. To često dovodi do negativnog stava prema lečenju, a i samom osoblju Klinike. Međutim pored sugestija i kritika, dobijamo i pohvale koje su potvrda našeg truda.

Upravo ove lepe reči nas ohrabruju da sa još više entuzijazma pružamo našim pacijentima i njihovim bližnjima prekopotrebnu pomoć i negu!

Poštovani,

želim ovom prilikom da Vam se zahvalim na svemu što ste učinili da pomognete meni i mojoj mami. Pomogli ste mi kada je situacija bila najgora i kada mi je pomoć najviše trebala. Želim da Vam kažem da nikada neću zaboraviti Vašu pomoć i da je beskrajno cenim. Sve što su doktorka Stefanović, sekretarica Ivana i socijalna radnica Jelena činile više je nego što njihova dužnost nalaže i srećna sam što sam naišla na tako sjajne ljude. Htela bih da se zahvalim i direktorki što je našla vremena da razgovara samnom, kao i divnom osoblju Klinike.

Mnogo Vam hvala na svemu.“

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.