Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Donacija Crvenog krsta Srbije Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr laza Lazarević“

znak ck srbijeTokom oktobra i novembra meseca ove godine Crveni krst Srbije uputio je donaciju Klinici za psihijatrijske blesti „Dr Laza Lazarević“ u sredstvima za ličnu higijenu, zaštitnom medicinskom materijalu i neprehrambenim artiklima u vidu tekstilne robe u ukupnoj količini od preko 10 tona.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Crvenom krstu Srbije na pruženoj pomoći koja će doprineti radu naše ustanove.

Posebnu zahvalnost dugujemo Vesni Milenović, glavnom sekretaru Crvenog krsta Srbije, Valteru Rodinu, koordinatoru logistike i finansijskog razvoja, i Ranku Demiroviću, koordinatoru za delovanje u nesrećama, na saradnji i razumevanju koje su pokazali prema potrebama korisnika usluge naše Klinike.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.