Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Renovirano odeljenje "K"

06. oktobar 2014. – Zahvaljujući donaciji gospođe Dubravke Ćećez Kecmanović, u spomen na njenog supruga prof. dr Dušana Kecmanovića, Odeljenje „K“ Klinike „Dr Laza Lazarević“ dobilo je nove prozore. Ovom podrškom vrednom 5.000 dolara obezbeđen je topliji prostor za boravak pacijenata, i još važnije – sprečavanje ulaska vode u bolesničke sobe, što je do sada bio slučaj.

Prof. dr Dušan Kecmanović je bio izuzetno poznat i cenjen psihijatar među doseljenicima iz bivše Jugoslavije u Australiji i autor je 27 knjiga. Nakon njegove smrti u aprilu ove godine, njegova supruga je odlučila da novac koji je uplaćen od strane porodice, prijatelja, kolega i pacijenata umesto venaca i cveća za sahranu, opredeli za podršku Klinici.

„Značaj donacije za pacijente , kojima su čak i letnje kiše remetile elementarni komfor zbog vode koja je kroz prozore ulazila u njihove skromne bolesničke sobe, ogroman je“, izjavila je prof. dr Slavica Đukić Dejanović, v.d. direktora Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.


Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.