Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Potpisan protokol o saradnji između Klinike „Dr Laza Lazarević“ i Medicinskog fakulteta Univeziteta u Beogradu

U petak, 07. marta 2014. godine, prvi put je potpisan protokol o saradnji između Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ i Medicinskog fakulteta Univerzita u Beogradu. Protokol su potpisali prof. dr Nebojša Lalić, dekan medicinskog fakulteta u Beogradu, i prof. dr Milutin Nenadović, direktor Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Ovim Protokolom obe ustanove će unapređivati saradnju kroz međusobnu razmenu informacija od značaja, organizovanje i realizaciju projekata, naučnih i stručnih skupova, međusobno razmenjivanje publikacija, predavanja nastavnika i saradnika Fakulteta u obrazovnoj delatnosti i kontinuiranoj medicinskoj edukaciji u Klinici, učešće nastavnika i saradnika u naučno-istraživačkim projektima Klinike, itd.

Prema rečima prof. dr Nenadovića, „ovo je istorijski datum za Kliniku i Medicinski fakultet u Beogradu jer Klinika, kao referentna psihijatrijska ustanova sa tradicijom od 150 godina, i Medicinski fakultet sa tradicijom od 90 godina, prvi put sarađuju. Time će fakultet odsad biti u prilici da koristi sve kapacitete Klinike u stručnom obrazovanju psihijatara“.

Klinika „Dr Laza Lazarević“ je svojom reorganizacijom u konstantnom nastojanju da podigne nivo tretmana psihijatrijskih pacijenata u skladu sa evropskim i svetskim tendencijama, a kroz saradnju sa Medicinskim fakultetom u Beogradu Klinika u značajnoj meri doprinosi i edukaciji psihijatara.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.