Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Potpisan sporazum sa Urgentnim centrom KCS

U sredu, 19. februara 2014. godine, potpisan je sporazum između Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ i Urgentnog centra KCS o stručnoj i tehničkoj saradnji.

Sporazum o stručnoj i tehničkoj saradnji omogućava redukovanje administrativne procedure pri prevođenju pacijenata između ove dve ustanove i preskakanje proceduralnog konsultovanja, što ima za cilј obezbeđivanje bržeg i kvalitetnijeg protoka i nege bolesnika. Sporazum su potpisali dr Zlatibor Lončar, direktor Urgentnog centra, i prof. dr Milutin Nenadović, direktor Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, a prisustvovali su i načelnici relevantnih službi i odelјenja obe ustanove.

Klinika „Dr Laza Lazarević“ je svojom reorganizacijom u konstantnom nastojanju da podigne nivo tretmana psihijatrijskih pacijenata u skladu sa evropskim i svetskim tendencijama, a skraćivanjem procedure između urgentnih službi Kliničkog centra i Klinike unaprediće se efikasnost lečenja najtežih psihijatrijskih bolesnika.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.