Arhiva vesti

facebook  instagram

ARHIVA VESTI -

Održan seminar

ODRŽAN SEMINAR O ZAŠTITI PRAVA OSOBA SA MENTALNIM SMETNJAMA

U četvrtak, 5. decembra 2013. godine, u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ u Beogradu održan je seminar u organizaciji Ministarstva zdravlja i Misije OEBS-a u Srbiji pod nazivom „Međunarodni standardi i domaće zakonodavstvo i praksa u oblasti lečenja, prisilnog smeštaja i zaštite prava osoba sa mentalnim smetnjama“.

Seminar je bio namenjen zaposlenima Klinike sa ciljem da prošire svoje znanje o aktuelnim tendencijama i praksi u polju zaštite prava osoba sa mentalnim smetnjama, a o tome su govorili predstavnici Ministarstva zdravlja, Slavka Lakićević i prim. dr Zoran Kovačević, predstavnice Misije OEBS-a u Srbiji, Nataša Novaković i Milica Đorđević, kao i dr Slobodan Jovičić, načelnik Prvog odeljenja intenzivne nege Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.