Dnevna bolnica - aktivnosti

facebook  instagram

DNEVNA BOLNICA AKTIVNOSTI

Poseta muzejima

Tokom oktobra meseca, korisnici psihijatrijskih usluga Dnevne bolnice u Padinskoj Skeli uživali su u posetama muzejima Konak kneza Miloša i Konak knjeginje Ljubice gde smo pored stalne postavke obišli i izložbu Direra i njegovih savremenika. Takođe, bili smo i u poseti arheološkom nalazištu u Vinči.

U planu je da tokom narednih nedelja (svakog petka) posetimo Muzej Ive Andrića, Muzej pozorišne umetnosti Srbije, Muzej Cepter, Muzej romske kulture, Jevrejski istorijski muzej i Vojni muzej.

Takođe, uspostavili smo i saradnju sa pozorištima: Slavija, Pozorište na Terazijama, Beogradsko dramsko pozorište, Narodno pozorište I Akademija 28, tako da za naredni period planiramo uživanje u bogatom pozorišnom repertoaru. Počinjemo od sutrašnje premijere predstave “Zabranjeno voće” u Akademiji 28.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Davidović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.