Dnevna bolnica - aktivnosti

facebook  instagram

DNEVNA BOLNICA AKTIVNOSTI

Posete pozorištu u novembru

3. decembar 2014. - Pacijenti Dnevne bolnice iz Padinske Skele u novembru su bili na tri pozorišne predstave u Zvezdara teatru. Uprava pozorišta nam je obezbedila 16 besplatnih karata za sledeće pozorišne predstave: “Poslednja pesma” melodramu o radu, životu i stvaralaštvu Jovana Dučića, “Soko i Bokin”, komediju koja govori o roditeljskoj brizi i nastojanju da pomiri svoju decu i da im pomogne da prebrode bračnu krizu na jedan šaljiv način, i komediju “Pozovi me radi užitka”.

Najveći utisak na pacijente je ostavila komedija “Pozovi me radi užitka”, koja govori o poremećenim društvenim vrednostima, o vaspitanju i obrazovanju dece, o stvarima koje radimo u svakodnevnom životu, a kose se sa našim moralnim načelima na jedan šaljiv i duhovit način.

U planu imamo saradnju i sa drugim pozorištima u cilju obezbeđivanja karata za druge predstave koje mnogo znače našim pacijentima u procesu resocijalizacije, rehabilitacije i borbe protiv stigmatizacije.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Todorović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.