Kvalitet rada

facebook  instagram

Kvalitet rada

Mala škola kuvanja

U okviru psihosocijalne rehabilitacije osmišljena je jos jedna aktivnost u vidu Male škole kuvanja. Ona se održava svakog četvrtka u kuhinji Dnevne bolnice u Stacionaru Padinska Skela. Korisnici zajedno sa radnim terapeutima učestvuju u pripremi obroka i poslastica kako bi nakon oporavka i odlaska kući mogli svojim bližnjima i sebi da naprave nešto ukusno, a pritom jednostavno za pripremu. Nakon pripreme hrane svi korisnici učestvuju u degustaciji iste uz prijatan razgovor i grupnu diskusiju o svojim iskustvima i poteškoćama u kuhinji, kao i uz podelu recepata.

mala skola kuvanja

Ovaj vid angažovanja je veoma bitan jer utiče na samopouzdanje, poboljšava interpersonalne odnose, razvija osećaj pripadnosti i doprinosi socijalizaciji korisnika, a pritom pospešuje kreativnost i razvija veštine koje mogu da se koriste u svakodnevnom životu.

mala skola kuvanja

mala skola kuvanja

mala skola kuvanja

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.