Sociorehabilitacioni centar "Aleja kestenova"

Aktivnosti "Petkom na Adi"

aktivnosti petkom na adi

Sa dolaskom lepog vremena Sociorehabilitacioni centar „Aleja kestenova“ je svoje aktivnosti „Kultura petkom“ zamenio „Petkom na Adi“. U skladu sa latinskom izrekom „Mens sana in corpore sano“ ili „U zdravom telu zdrav duh“, stručni tim Centra trudi se da svojim korisnicima obezbedi fizičku aktivnost u skladu sa njihovim mogućnostima tokom cele godine.

Tokom jeseni i zime, kada vremenske prilike to dozvoljavaju, korisnici odlaze na sportski teren koji se nalazi u sklopu Klinike u Stacionaru Padinska Skela, a tokom proleća i leta posećuju Adu Ciganliju.

aktivnosti petkom na adi

Na Adi Ciganliji se održava treapijska zajednica, a nakon toga se rade vežbe zagrevanja, postavlja se mreža za odbojku i organizuje se meč. Korisnici koji ne igraju odbojku idu u šetnju dobro poznatom maršrutom, kroz zelenilo i hlad, tokom koje se vode konstruktivni razgovori, korisni za sve.

aktivnosti petkom na adi

Nakon provedenog dana u prirodi i na čistom vazduhu korisnici odlaze sa Ade Ciganlije srećni i zadovoljni, sa osećajem blogog umora koji može samo da prija.

aktivnosti petkom na adi

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Todorović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.