Učešće na naučnim skupovima

ECNP seminar Srbija

Od 14. do 16. novembra 2014. godine u Kaštelu Ečka je održan seminar u organizaciji Evropskog koledža neuropsihofarmakologije - ECNP (European college of neuropsychopharmacology). ECNP je nezavisna, nevladina, naučna organizacija posvećena izučavanju i lečenju poremećaja CNS.

Skup je održan u velelepnom Kaštelu Ečka (pored Zrenjanina) u trajanju od tri dana koji su bili kondenzovani kvalitetnim predavanjima, radionicama i drugim aktivnostima koje su imale za cilj širenje najnovijih naučnih informacija i saznanja, te promovisanje zajedničkog rada među profesionalcima. Najeminentniji stručnjaci iz čitavog sveta, a među njima i prof. dr Gil Zalsman (Tel Aviv), prof. dr Robin Jacoby (Oxford) i dr Dina Popović (Barselona) govorili su o modalitetima naučnih istraživanja, sa posebnim fokusom na depresivnost, bipolarni poremećaj i suicidalnost. Na tri paralelne radionice akcenat je stavljen na pitanje kako izabrati odgovarajuće istraživačko pitanje i kako isplanirati efikasnu studiju, uz prezentacije radova učesnika seminara i nagrađivanje najboljih radova.


Učesnici Seminara su bili i lekari naše Klinike: dr Kuzmanović Ana, dr Ćurčić Đorđe, dr Pavićević Dragana, dr Radosavljević Igor, dr Zorić Katarina, dr Petrović Romana i dr Đurić Vladimir, koji su veoma uspešno reprezentovali Kliniku u svim segmentima ovog naučnog skupa.

Kontakt info

Sektor Beograd:
Višegradska 26, Beograd
Centrala +381.11.36.36.400

Sektor Padinska Skela:
Padinska Skela bb, Beograd
Centrala +381.11.88.71.233
Portirnica +381.11.36.36.500

Sekretarica direktora:
Ivana Todorović
Tel: +381.11.36.36.463
Faks: +381.11.36.36.461
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Internet:
www.lazalazarevic.rs

Vlasnik domena www.lazalazarevic.rs je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takođe vlasništvo Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević - Beograd.